Formatge fet de llet de vaca crua o pasteuritzada, gras, de pasta semidura, madurat durant un mínim de tres mesos, amb una capacitat excel·lent de fondre's, originari del cantó suís del Valais. [...]
Mètode d'introducció de l'alimentació complementària consistent a oferir a l'infant aliments sense triturar, adequats a la seva edat i preparats d'acord amb les seves habilitats motores i de deglució, i a deixar que triï els que vol menjar i si se'ls menja amb els dits o amb coberts. [...]
Fruit comestible de la pitahaia (Hylocereus, sp.), de forma ovoide, arrodonida i allargada, pell entre rosa i vermella amb l'extrem de les bràctees més o menys verdós, sense espines, polpa blanca o groga, de vegades rosada, segons la varietat, amb llavors petites i negres, emprada també com a sabor [...]
Pasta lleugera elaborada amb farina, llet i ous, que tradicionalment acompanya el rosbif o altres plats de carn amb suc o se serveix com a entrant regat amb una preparació a base de ceba cuita. [...]
Fruit comestible de la planta Physalis peruviana, baia petita i rodona, d'1,25 a 2,5 cm de diàmetre, amb moltes llavors grogues petites, de color groc brillant i de gust dolç. [...]
Conjunt d'accions i de fenòmens que tenen com a objectiu separar la quallada del xerigot en el tanc de quallar i que determinen les característiques del formatge. [...]